Over ons

Onze kantoorgeschiedenis gaat immers meer dan 60 jaar terug tot in de jaren ’50 van vorige eeuw, toen François Smets het accountant-, bank en verzekeringskantoor oprichtte. Sinds 1990 specialiseerden we ons nog verder in het verzekeringswezen en kreeg het verzekeringskantoor Vandekerckhove – Smets met kantoorhouders Dirk Vandekerckhove en echtgenote Kris Smets haar huidige vorm.

Op basis van een diepgaande analyse zoeken wij de markt af naar het meest geschikte verzekeringsproduct met de beste voorwaarden. Ook inzake schaderegeling mag u op uw beide oren slapen. Uw Brocom (kwaliteitslabel) en bij een beroepsfederatie  (FVF) aangesloten makelaar garandeert u de beste dienstverlening en objectief advies.

In september 2013 vervoegde zoon Sam Vandekerckhove ons team en is met de intrede van de derde generatie de continuïteit van ons zakenkantoor verzekerd! Inmiddels telt onze ploeg met 2 extra medewerkers 5 fulltime equivalenten die decennia aan verzekeringservaring bundelen en ten dienste stellen van ons cliënteel; particulieren, kmo’s en horecazaken.

Dankzij zijn ligging aan de Belgische kust is Vandekerckhove-Smets, naast alle gebruikelijke verzekeringen, gespecialiseerd in verzekeringen voor caravans, appartementsgebouwen en de horeca. 
Woont u aan de kust, werkt u er of heeft u er een buitenverblijf? 
Dan kan onze expertise u net dat tikkeltje meer bieden en stapt u met zekerheid door het leven.

De deuren van het verzekeringskantoor Vandekerckhove-Smets staan steeds voor u open. 
Wij helpen u graag van maandag tot vrijdag in ons kantoor van 8.45u tot 12.00u en van 13.45u tot 18.00u, met uitzondering van woensdagnamiddag waarop het kantoor gesloten is.

Er kan tevens buiten de kantooruren een afspraak gemaakt worden zodat iedereen de mogelijkheid heeft een persoonlijk antwoord te krijgen op zijn vragen. 
Spring dus gerust eens binnen of contacteer ons voor een afspraak en ontdek wat Vandekerckhove-Smets voor u kan betekenen.

TIP: Alleenstaande en 60 plussers genieten van een verlaagd tarief!

Partners

Yeezy Yeezy Slides Adidas Yeezy Yeezy Yeezy Supply Adidas Yeezy